Romani in Stuttgart

Iata ca asa cum v-am promis acum ceva vrfeme, in clipa in care in mod natural pe grupul nostru se vor strange minim 100 de romani din Stuttgart vom crea un site special pentru acestia, asa cum au si restul romanilor din alte orase din Germania. Cu siguranta ca in scurt timp vom ajunge si noi la fel ca portalul comunitatii romanesti din Germania la peste 1000 de cititori zilnici, pentru ca ne vom stradui sa fim mereu aparoape de romanii din Stuttgart, dar si de cei ce vor sa se mute aici si au nevoie de informatii si prieteni.

Stiu ca acum in grupul nostrui de pe FaceBook sunt doar 130 de persoane, insa vreau sa fim 130 de prieteni in Stuttgart, care ies la o bere duminica, care se ajuta si ajuta intreaga noastra comunitate. Stiu ca de multe ori se intampla sa aprobam mesajele in doua sau trei zile, stiu ca de multe ori nu putem ajuta pe cei ce vor sa vina la munca in Stuttgart, insa mereu ne vom stradui sa gasim solutii pentru mica noastra comunitate. Daca sunteti deja in Stuttgart si puteti veni cu informatii utile, legate de firme romanesti, restaurante sau orice credeti ca e util, nu ezitati sa anuntati, cu siguranta cineva va va multumi.

Toate informatiile de la persoanele fizice se publica in mod gratuit pe site-ul nostru, asa cum de fapt se intampla in toata reteaua e4De!

Romanii din Stuttgart


2 comments

  • Fazekas Viorica

    Buna ziua ! Suntem in Kohlberg aproape de Stuttgart langa o baba, dar daca cineva ma poate ajuta cum sa gasasc un loc de munca la fabrici as multumi. Santem doua femei si vrem sa ne ajutati daca puteti ,va multumim,

  • Mitica

    Am lucrat la Daimler in Sindelfingen si am locuit in Korntal cu niste romani, acum nu mai am de lucru si sunt in tara. Stie cineva ceva de lucru in zona cu exceptie firma ELECTRODESIGN din Stuttgart, sunt electrician vorbesc si inteleg binisor germana, posed permis hebebune (hebebunefurenschein), sunt apt la inaltime dispus sa lucrez 10-12 ore pe zi, poate gasiti ceva in Stuttgart sau Gherlinghen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *